dima
  •      Loft Colonna

    Transformation of a small apartment in a XIX century historic building into a loft in the heart of Florence By adding a large, floor to ceiling window to the terrace and creating an open space, natural light was able to travel throughout this new redesigned loft. The major challenge was to bring back to life the authentic elements that once characterized this medieval structure. The main purpose of the new layout was to optimize every corner of the space. The newly open stainless steel kitchen along with the dining area, are the perfect spot for cooking a nice meal while entertaining guests. As our signature, the purpose was to create a modern home while respecting the ancient essence of the original space, merging the two eras in a well-balanced design.  


    Selected for BEST ON ARCHILOVERS 2015